aardbeiengerecht

Ontdek de Smaakvrienden van de Aardbei

Meesterkok Angélique Schmeinck heeft een prachtig inspiratieboek geschreven over de Smaakvrienden van Fruit. Eerder deed ze dat ook voor groenten. Jan Robben van de Aardbeienacademie mocht er aan meewerken voor het onderdeel Aardbeien. Jan schreef over hoe de smaak uit de aardbeien verdween en hoe die weer aan het terugkomen is. De aardbeienpagina’s uit het boek vind je nu ook op deze website. Open daarvoor de onderstaande pdf’s. Werken met de Smaakvrienden gaat als volgt:

1. Neem de aardbei in gedachten.

2. Kies een techniek en bereiding.

3. Shop in de Smaakvrienden alle producten bij elkaar waarmee je een aardbeiengerecht gaat maken.

4. Ga aan de slag en ontdek hoe veelzijdig aardbeien zijn te gebruiken in gerechten.

Aardbei zoet

Aardbei hartig

Aardbei recept smaakvrienden

Aardbei smaakvrienden rassen