Strawberrytree

Lambada_JanWat is de Strawberrytree?

In 2006 introduceerde Jan Robben zijn Strawberrytree voor het eerst. Je mag natuurlijk ook gerust aardbeienboom zeggen, maar al direct bij de introductie was er interesse in het buitenland. Dus maar meteen een internationaal klinkende naam erbij bedacht.

Enkele maanden na de eerste presentatie op een culinair festival, was de Strawberrytree al genomineerd voor de Dutch Design Awards, ofwel de Nederlandse Designprijzen. In de categorie waarin de Strawberrytree genomineerd was, werd hij tweede. Tijdens de Dutch Design Week was de Strawberrytree dan ook een blikvanger. Voor Jan als aardbeienteler was het een bijzondere ervaring om ineens in het design netwerk te zitten.

De Strawberrytree is een door een kunstenaar gemaakt object van roestvrijstaal om prachtige en vooral ook lekkere aardbeien mee te presenteren. Behalve dat het een mooi fotogeniek gezicht is, komt deze manier van presentatie ook de smaak en geur van de aardbeien ten goede. Omdat de aardbeien los van elkaar op de boom liggen warmen ze sneller op dan dat ze in een doosje zitten. Iets warmere aardbeien smaken veel beter dan koude exemplaren. Luchtbeweging langs de aardbeien zorgt dat de lekkere aardbeiengeur vrij komt. Je kunt die luchtbeweging nog een handje helpen door de Strawberrytree op een draaiplateau te plaatsen.

Waar is de Strawberrytree voor bedoeld?

Op feesten en partijen is de Strawberrytree een mooie eyecatcher. De ervaring heeft geleerd dat witte bruidsjurken ontzettend mooi afsteken bij mooi gepresenteerde aardbeien. Op foto’s ziet het er altijd prachtig uit. Vaak worden de aardbeien op feesten gecombineerd met een glas champagne. De aardbeien kunnen ook gedipt worden in speciale aardbeiendips.

Natuurlijk doet de Strawberrytree het ook goed op andere feesten, partijen, bijeenkomsten en zelfs op beurzen. Wil je mensen laten stoppen bij je stand, zet er dan een Strawberrytree bij. Dan heb je direct een binnenkomertje om een gesprek met een potentiële klant aan te knopen.

Hoe werkt het?

Voor alle evenementen, groot of klein maken we eerst een offerte. Wanneer u akkoord bent dan bezorgen wij de Strawberrytree (of meerdere) op de door u gewenste locatie. We zetten dan ook alles voor u klaar, zodat u en uw gasten er alleen nog maar van hoeven te genieten.

Als u de Strawberrytree met aardbeien en eventuele dipjes zelf wil komen ophalen, dan is dat ook mogelijk. Een offerte aanvragen kan door een e-mail te sturen naar offerte@aardbeien.net

In de offerte-aanvraag vermeld u:

 • Uw naam, adres, postcode, woonplaats en eventueel telefoonnummer.
 • Huur van 1, 2 of 3 Strawberrytrees
 • Gewenste hoeveelheid aardbeien
 • Gewenste dipjes, keuze uit:
  • Honing met citrusdip
  • Honing met muntdip
  • Granaatappeldip
  • Passievruchtendip
  • Pure chocolade
  • Melkchocolade
  • Witte chocolade
  • De datum waarop u de Strawberrytree wil gebruiken
  • Alle overige dingen die u graag wil delen.

Wat kost het?

De hoogte van de prijs hangt vooral af van de hoeveelheid aardbeien, eventuele dips en de reisafstand. Aan de hand van uw wensen sturen we een maatwerk offerte. De Strawberrytree kan ook door u zelf worden opgehaald en teruggebracht in Oirschot. In de offerte geven we die optie apart aan met een aangepaste prijs.

Voor weddingplanners, cateraars, restaurants en andere bedrijfsmatige geïnteresseerden maken we ook graag een offerte op maat.

De basisprijs inclusief BTW is als volgt opgebouwd:

Gebruik van de Strawberrytree  € 125, –

Lekkere aardbeien € 0,20 per stuk

Dipjes € 9,- per smaak / potje

Bezorgen en ophalen € 0,50 per gereden kilometer

Een offerte aanvragen kan door een e-mail te sturen naar offerte@aardbeien.net