boek Liefde voor Aardbeien

offerte studio iris-aardbeienboek.docx
Liefde voor Aardbeien bestaat uit 320 pagina’s aardbeienkennis en -inspiratie, geheel in full colour vormgegeven, met een stevige chique omslag en een ferme afmeting van 24 x 24 cm. Het boek is verkrijgbaar via deze website, maar ook bij een groeiend aantal verkoopadressen.
De verkoopprijs bedraagt € 34,50 inclusief BTW. Bij afname van grotere aantallen, bijvoorbeeld om als relatiegeschenk weg te geven of voor doorverkoop zijn andere prijzen mogelijk. Neem dan gerust contact met me op via boek@aardbeien.net en ik maak een offerte voor je. 
flaptekst-JanR

In het boek heb ik de hele wereld rondom de aardbei zo goed en helder mogelijk proberen te beschrijven.  Alle onderwerpen zijn vergezeld van een ondersteunende foto of tekening. Weersomstandigheden lopen als een rode draad door het boek. Aardbeien en het weer hebben een haat-liefde verhouding met elkaar. Anekdotes over mijn ervaringen met allerlei soorten weer, tonen de impact van het weer op een aardbei en de plant.Natuurlijk zijn aardbeien bedoeld om van te smullen. Culinaire inspiratie heeft daarom ook een plek gekregen. Zo heeft een vijftiental studenten van de koksopleiding van De Rooi Pannen zich uitgeleefd bij het bedenken en creëren van recepten met aardbeien.Voor mensen die zelf op het balkon, in de tuin of op het terras aardbeien willen telen staat het boek vol met tips en achtergrondinformatie om een aardbeienteelt tot een succes te kunnen brengen. Natuurlijk heb ik een flink aantal aardbeienrassen beschreven, maar ook hoe je op een natuurvriendelijke manier om kunt gaan met ziekten en plagen. Daarbij ligt de focus helemaal op het voorkomen ervan door de biodiversiteit te benutten en door preventieve teeltmaatregelen te nemen.

 

Basic CMYK
Het goede doel
Vijf procent van de verkoopprijs van Liefde voor Aardbeien is bestemd voor de ontwikkeling van een medicijn tegen energiestofwisselingziekte. De meeste kinderen die met deze ziekte geboren worden bereiken de volwassen leeftijd niet.Wil je meer informatie over energiestofwisselingsziekte en over de Stichting Energy4All, kijk dan op de website http://www.energy4all.eu/
.
 
Met zomerkoninklijke groet,

Jan Robben