Oeps

Voor de campuswinkel is het noodzakelijk dat uw browser cookies ondersteund.

Uw browser is op dit moment zo ingesteld dat deze geweigerd worden,
controleer uw instellingen en probeer het nog een keer.

Via Support Details kunt u ons eventueel een berichtje sturen met de technische gegevens van uw browser, stuur deze dan naar vraag@aardbeienacademie.nl

De Aardbeienacademie heeft nu ook een campuswinkel. Het assortiment aardbeienplanten is natuurlijk het belangrijkste studiemateriaal. Om de winter door te komen en voor de fun hebben we de campuswinkel nog wat gezellig aangekleed met andere producten, zoals verschillende soorten aardbeienlekkers, gemaakt van de zelfgeteelde aardbeien van Jan Robben. Bestellen kan eenvoudig via deze webwinkel. Kom je er niet uit, mail dan even met vraag@aardbeienacademie.nl

 

De aardbeienplanten

Alle aardbeienplanten die de Aardbeienacademie beschikbaar stelt staan al te groeien in een potje. Daardoor is de kans op succes bij jou in de tuin maximaal. Ook al in het eerste teeltjaar kunnen deze planten een flinke opbrengst geven. De Aardbeienacademie heeft ongeveer 20 rassen in het assortiment. Vanaf begin april gaan we de opgepotte planten uitleveren. Bestellen kan altijd. Zodra de planten klaar zijn voor verzending krijg je dan een berichtje.

Verpakken en verzenden

Het verpakken en verzenden van pakketten kost geld. We hebben deze kosten niet verrekend in de producten, maar berekenen per te verzenden pakket een bedrag van €7,50 onafhankelijk van de grootte van de bestelling. Om de kosten voor het verpakken van product binnen de perken te houden hanteren we bovendien een minimum productwaarde van €15, - per bestelling. We streven ernaar om 2 keer per week pakketten te verzenden. In verband met de bederfelijkheid van plantmateriaal proberen we de weekeinden te omzeilen. Dat betekent dat we op vooral op maandag en donderdag pakketten versturen.

Besteltip voor volkstuinders en andere grote bestellers

We kunnen ons voorstellen dat je graag met enkele mensen samen aan de slag gaat met het telen van je eigen smaakaardbeien. Als volkstuinvereniging, als buren, als familie of als vrienden samen aardbeien telen is een nuttige, maar vooral ook leuke en sociale bezigheid. Vanaf een productwaarde van €250,- per bestelling maken we graag een offerte op maat voor je. Stuur daartoe een e-mail naar vraag@aardbeienacademie.nl en maak uw wensen kenbaar.

Onze Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van de Aardbeienacademie vind je hier. Wil je ze graag per e-mail ontvangen, stuur dan een e-mail naar vraag@aardbeienacademie.nl en vraag erom.