Boeken

Boek Liefde voor Aardbeien

25 november 2014 is het 320 pagina's tellende boek Liefde voor Aardbeien gepresenteerd. Nu bestellen = binnen enkele dagen in huis. Op een prettig leesbare manier laat Jan Robben je een kijkje in de keuken nemen van de professionele aardbeienwereld. De verschillende weersomstandigheden die het hele jaar door een haat-liefde verhouding hebben met de aardbeien, lopen als een rode draad door het boek. Voor mensen die zelf hun aardbeien willen telen staan leuke tips in Liefde voor Aardbeien, zodat de kans van slagen groot is. Talloze weetjes laten zien dat de ene aardbei de andere niet is en waarom. Een uitgebreid smaakonderzoek is gedaan met oude en nieuwe rassen, om vast te stellen hoe de smaakevolutie van aardbeien eruitziet. De resultaten staan allemaal in het boek. Natuurlijk is er ook flinke aandacht voor culinair genieten met aardbeien. Een vijftiental studenten van de koksopleiding aan De Rooi Pannen maakte recepten en creƫerde de gerechten.

€ 34,50 Aanpassen kan op afrekenpagina.

Aardbeiplanten

Aardbeilekkers

Aardbeileuks

FairyTree-9 (aardbeienboompje )

Een kleiner roestvrijstalen formaat van de grote Strawberrytree. Leuk om je zelfgeteelde aardbeien op te presenteren. Als je de aardbeien eerst dompelt in chocolade, die hard laat worden en dan op het aardbeienboompje presenteert, dan ziet het er natuurlijk helemaal verleidelijk uit. Je kunt er uiteraard ook andere dingen op presenteren. Paaseieren of kerstballen gaat ook prima, of andere lekkere hapjes.

€ 35,00 Aanpassen kan op afrekenpagina.

FairyTree-16 (aardbeienboompje)

Een kleiner formaat van de grote Strawberrytree. Leuk om je zelfgeteelde aardbeien op te presenteren. Als je de aardbeien eerst dompelt in chocolade, die hard laat worden en dan op het aardbeienboompje presenteert, dan ziet het er natuurlijk helemaal verleidelijk uit. Of maak eens miniroomsoesjes, vul die met slagroom en een aardbei en presenteer ze op een boompje. Echt mooi hoor!

€ 59,00 Aanpassen kan op afrekenpagina.

Alle prijzen zijn inclusief BTW | Algemene voorwaarden

De Aardbeienacademie heeft nu ook een campuswinkel. Het assortiment aardbeienplanten is natuurlijk het belangrijkste studiemateriaal. Om de winter door te komen en voor de fun hebben we de campuswinkel nog wat gezellig aangekleed met andere producten, zoals verschillende soorten aardbeienlekkers, gemaakt van de zelfgeteelde aardbeien van Jan Robben. Bestellen kan eenvoudig via deze webwinkel. Kom je er niet uit, mail dan even met vraag@aardbeienacademie.nl

 

De aardbeienplanten

Alle aardbeienplanten die de Aardbeienacademie beschikbaar stelt staan al te groeien in een potje. Daardoor is de kans op succes bij jou in de tuin maximaal. Ook al in het eerste teeltjaar kunnen deze planten een flinke opbrengst geven. De Aardbeienacademie heeft ongeveer 20 rassen in het assortiment. Vanaf begin april gaan we de opgepotte planten uitleveren. Bestellen kan altijd. Zodra de planten klaar zijn voor verzending krijg je dan een berichtje.

Verpakken en verzenden

Het verpakken en verzenden van pakketten kost geld. We hebben deze kosten niet verrekend in de producten, maar berekenen per te verzenden pakket een bedrag van €7,50 onafhankelijk van de grootte van de bestelling. Om de kosten voor het verpakken van product binnen de perken te houden hanteren we bovendien een minimum productwaarde van €15, - per bestelling. We streven ernaar om 2 keer per week pakketten te verzenden. In verband met de bederfelijkheid van plantmateriaal proberen we de weekeinden te omzeilen. Dat betekent dat we op vooral op maandag en donderdag pakketten versturen.

Besteltip voor volkstuinders en andere grote bestellers

We kunnen ons voorstellen dat je graag met enkele mensen samen aan de slag gaat met het telen van je eigen smaakaardbeien. Als volkstuinvereniging, als buren, als familie of als vrienden samen aardbeien telen is een nuttige, maar vooral ook leuke en sociale bezigheid. Vanaf een productwaarde van €250,- per bestelling maken we graag een offerte op maat voor je. Stuur daartoe een e-mail naar vraag@aardbeienacademie.nl en maak uw wensen kenbaar.

Onze Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van de Aardbeienacademie vind je hier. Wil je ze graag per e-mail ontvangen, stuur dan een e-mail naar vraag@aardbeienacademie.nl en vraag erom.